Friends & Bites

Adres
Randmeerweg 8, 8071SH Nunspeet
Telefoon
0880 70 81 05
Nationale Dinerbon Nunspeet Friends & Bites
Nationale Dinerbon Nunspeet Friends & Bites

Geniet met uw Dinerbon bij Friends ’n Bites; een uniek nieuw restaurant op het Europarcs resort! Friends ’n Beer is dé ontmoetingsplaats van Nunspeet. Hier kunt u samen genieten van hoogstaande kookkunsten in een perfecte entourage en eigentijdse sfeer. U rekent gemakkelijk af met uw Dinercheque!

Friends ’n Bites is niet in een paar woorden te omschrijven. De sfeer is uniek en doet u de waan van alledag even helemaal vergeten. Hier is plek om nieuwe en oude vrienden te ontmoeten, samen te borrelen, gezellig te praten en heerlijk te dineren. Het is hier zien en gezien worden, maar dan alleen maar gezellig!

Ook de keuken van Friends ’n Bites neemt u mee naar andere werelden. Wij hebben als ambitie om eten te koken dat onze voorvaderen ook gekend hebben; vers en puur. Door ons gebruik van verse producten van hoge kwaliteit worden uw smaakpapillen gegarandeerd geprikkeld. U zult genieten van nooit eerder beleefde smaaksensaties die u niet snel zult vergeten!

Naast heerlijk eten kunt u bij Friends ’n Bites ook genieten van vele heerlijke soorten wijn welke zijn samengesteld door onze wijnleverancier Jos Rijnaarts. Wat dacht u van onze Pinot Grigio van Giorgio & Gianni of een Merlot van Fortant? Bij onze High Wine serveren wij enkele happa’s bereidt door de chef van Friends ’n Bites. U kunt hierbij kiezen uit vlees of vis.

Voor de fans van lekker bier kunt u bij Friends ’n Bites ook eens een echte High Beer boeken. U krijgt 4 verschillende streekbieren met een selectie borrelhapjes.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen