De Buuren

Adres
Stationslaan 21, 8071 CJ Nunspeet
Telefoon
0341 - 250250
Nationale Dinerbon Nunspeet De Buuren
Nationale Dinerbon Nunspeet De Buuren
Nationale Dinerbon Nunspeet De Buuren
Nationale Dinerbon Nunspeet De Buuren

Komt u ook even langs bij ‘De Buuren’ met uw Dinercheque? Dit is een gezellig en modern ingericht restaurant in Nunspeet, dat zeer geliefd is onder zowel buurtbewoners als dagjesmensen. Men komt hier graag om elkaar te ontmoeten in een hippe omgeving, met goede service en lekker eten. Daar zorgt De Buuren wel voor! U kunt er terecht op dinsdag tot en met zaterdag, vanaf 12:00. Neem dan een lege maag en uw Dinercheque mee!

Op ieder moment van de dag kunt u bij De Buuren genieten van een heerlijke maaltijd van hoge kwaliteit. U zult merken dat De Buuren een echt uniek concept hanteert. De menukaart is niet bepaald traditioneel te noemen. De gerechten zijn zeer eigentijds, met invloeden van over de hele wereld. Proef het nu zelf met uw Dinercheque! Op de avondkaart staan smakelijke hoofdgerechten met vis, vlees en groenten. Wat dacht u van een duo van ossenhaas? Dan krijgt u rundercarpaccio én tournedos, geserveerd met stroop van balsamico en paddenstoelenkrokant. Ook de vegetariër is van harte welkom bij De Buuren. Die kan een tarte tatin of groentensushi bestellen. U kunt de verassende gerechten altijd in een kleine of grote portie bestellen. Dat maakt dit restaurant de ideale bestemming voor de grote en kleine trek, óf als u het leuk vindt om verschillende gerechten de proberen.

Het is ook mogelijk om uw Dinercheque te besteden tijdens de lunch. Ook de lunchkaart zal u positief verassen. Hier staan onder andere broodjes, eiergerechten, salades en warme gerechten op. Het is zelfs mogelijk om een tweegangenlunch te bestellen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen