Italiaans restaurant Dalida

Adres
Kolkstraat 11, 3861AK Nijkerk
Telefoon
033 246 35 11
Nationale Dinerbon Nijkerk Italiaans restaurant Dalida
Nationale Dinerbon Nijkerk Italiaans restaurant Dalida

U heeft nu de mogelijkheid om met uw dinercheque heerlijk pizza of pasta te gaan eten in Nijkerk. Dit kan nu namelijk aan de Kolkstraat 11, waar u Italiaans restaurant Dalida zult aantreffen. Dit kleine en gezellig Italiaanse restaurant heet u graag welkom om met uw dinercheque te komen proeven van een breed spectrum aan Mediterrane gerechten en smaken. Ze maken er werk van om u samen met de andere gasten een leuke avond te laten beleven met lekker eten en veel gezelligheid. Is het mooi weer? Dan kunt u buiten zitten aan een van de tafeltjes aan de voorkant van het restaurant. Wees welkom met vrienden, familie of collega’s bij deze Italiaan.

Het aanbod op de menukaart van restaurant Dalida is zeer ruim. Uiteraard vindt u alle Italiaanse specialiteiten op de kaart, maar ook andere Mediterrane en zelfs Oosterse invloeden hebben hun weg gevonden naar het menu van Dalida. Geniet van een van de vele soorten pizza’s, zoals de Dalida Speciaal. Dit is een pizza die is belegd met tomaten, kaas, paprika, uien, champignons, en dan voor de helft met kip en voor de helft met shoarma. Ideaal wanneer u niet kunt kiezen tussen kip en shoarma! Ook voor de vegetarische gast is er genoeg te beleven bij restaurant Dalida. Proef een van de vele vegetarische pizza’s, salades of geniet van een broodje falafel!

U kunt bij Dalida ook uw gerechten afhalen of deze zelfs bij u thuis laten bezorgen. De mogelijkheden zijn daarmee zeer ruim en iedereen kan dan ook zijn plek vinden in de keuken van Dalida. Maak het zelf mee en kom langs of bestel bij Italiaans restaurant Dalida!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen