Grand Café De Bolder

Adres
De Muggenwaard 16, 6988BX Lathum
Telefoon
0313 631620
Nationale Dinerbon Lathum Grand Café De Bolder

Een dagje weg met uw dinerbon of dinercheque? Gaat u dan naar Grand Café De Bolder! Een leuk restaurant waar er altijd een gezellige en huiselijke sfeer hangt. De Bolder is opgeknapt en mooi vernieuwd. Zowel de inrichting, als de klantvriendelijkheid van het personeel, als de bereiding van de gerechten zijn er goed op vooruit gegaan. De Bolder heeft een mooie moderne inrichting met een chique uitstraling die goed bij het Grand Café past. Buiten is een mooi groot terras aanwezig dat uitkijkt over het geweldige Gieseplas! U kunt bij dit Grand Café terecht met vrienden, familie en collega’s. In de wintermaanden worden geweldige feesten en partijen gehouden. Ook worden er thema avonden gehouden en is er live muziek te horen! Grand Café De Bolder is dus erg verrassend!

De koks maken met veel passie en liefde heerlijke gerechten voor u klaar. Er is een eenvoudige menukaart aanwezig waar u toch nog veel keuze uit heeft. Voor jong en oud staan er heerlijke gerechten op! Op de kaart staan ook lekkere borrel- en kleine gerechtjes, maar ook wisselende dagschotels. Verder staan er verschillende dranken op, alcoholisch en non-alcoholisch. U kunt dus voor u zichzelf een heerlijk smakencombinatie samenstellen! Ook kunt u voor advies terecht bij het personeel! Een perfect etentje zult u hier zeker hebben!

U kunt bij De Bolder terecht van woensdag tot en met zondag van 12:00 uur tot 22:00 uur. Gaat u dus zeker eens langs met uw dinercheque of dinerbon!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen