Herberg de Boerenkinkel

Adres
Middenweg 7, 7351 BA Hoenderloo
Telefoon
055 3781256
Nationale Dinerbon Hoenderloo Herberg de Boerenkinkel
Nationale Dinerbon Hoenderloo Herberg de Boerenkinkel
Nationale Dinerbon Hoenderloo Herberg de Boerenkinkel

Kom genieten van een overnachting bij hotel De Boer’nkinkel. Hier hoeft u nooit met een lege maag naar bed want u kunt voor elke maaltijd terecht in het restaurant van het hotel, gek genoeg heeft dit dezelfde naam als het hotel. Hier kunt u aan tafel voor een snelle hap maar ook als u eens flink van leer wilt trekken voor een lange maaltijd. U kan het zo gek bedenken of het is mogelijk in dit gezellige etablissement. Ook met een dinerbon van Diner Cadeau bent u hier van harte welkom om een maaltijd van hoge kwaliteit te komen eten.

Met een naam als Boer’nkinkel is de toon meestal al gezet. Toch is niets minder waar voor dit hotel-restaurant. De gasten worden hier met veel zorg geholpen en als u het toelaat wordt u volledig in de watten gelegd door het professionele personeel. Een overnachting in het hotel is daarom een aanrader voor jong en oud. Het zal u nog lang heugen hoe u hier als adel werd behandeld. Als u de kaart bestudeerd dan zal u ontdekken dat het restaurant voor ieder wat wils heeft. De specialiteit is een heerlijk stoofpotje. Mocht dit toch iets zijn dat u liever niet wilt dan is dat natuurlijk geen probleem, er is meer dan genoeg alternatief te bestellen. Bijvoorbeeld een dagschotel, die zoals de naam doet vermoeden, elke dag veranderd. Deze wordt elke dag klaargemaakt met dagverse producten zodat de duurzaamheid en kwaliteit gewaarborgd kan worden.

Boek snel een overnachting in dit bijzondere restaurant en laat u verleiden tot een ervaring die u nog lang zult heugen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen