Partycentrum De Keet van Heerde

Adres
Eperweg 55, 8181EV Heerde
Telefoon
0578-691591
Nationale Dinerbon Heerde Partycentrum De Keet van Heerde
Nationale Dinerbon Heerde Partycentrum De Keet van Heerde

Bij Familiebedrijf de Keet van Heerde kunt u tegenwoordig ook met uw Dinerbon terecht. Inmiddels heeft hier de 5e generatie zijn opwachting gemaakt om diners te verzorgen voor al uw gelegenheden en gezelschappen. Dit kan gaan om een intiem diner voor twee in onze brasserie Meet & Eat, maar ook om een feest met 400 personen in ons partycentrum. De Keet van Heerde staat al jaren bekend in de omgeving om zijn ‘service op maat’. Kom dit ontdekken met uw Dinercheque!

De Keet werd al opgericht anno 1892. Toen was het al een trefpunt en pleisterplaats voor vele handelsreizigers en dorpsbewoners. Die kwamen naar de Keet voor een degelijke en voedzame maaltijd. Uiteraard is er in de loop der jaren veel veranderd, maar nog steeds blijven wij veel waarde hechten aan goed gastheerschap en een gemoedelijke huiselijke sfeer. Inmiddels is de Keet dan ook uitgegroeid tot een partycentrum en sfeervol restaurant met een prachtige ligging in de Veluwe. Wij hebben een moderne keuken waar wij altijd vers en met de beste ingrediënten heerlijk gerechten bereiden. Onze koks zijn ware keukenmeesters en kunnen met al uw wensen rekening houden. Onze attente bediening zorgt dat het u tijdens uw bezoek aan niks ontbreekt. Afrekenen kan gewoon met uw Dinerbon!

Centraal staat ook Meet & Eat als ontmoetingsplek vanwege de gunstige ligging bij de op- en afrit van de A50. Naast het restaurant beschikken wij over twee multifunctionele zalen voorzien van een podium, bar en dansvloer. Deze accommodatie stelt ons in staat uw receptie, personeelsfeest of reünie perfect te verzorgen.

Wij verwelkomen u graag bij Brasserie Meet & Eat of voor grotere gezelschappen, feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten bij Partycentrum de Keet van Heerde. Ook met uw Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen