Brasserie Meet & Eat

Adres
Eperweg 55, 8181EV Heerde
Telefoon
0578-691591
Nationale Dinerbon Heerde Brasserie Meet & Eat
Nationale Dinerbon Heerde Brasserie Meet & Eat
Nationale Dinerbon Heerde Brasserie Meet & Eat

Denkt u al een tijdje aan waar u kunt gaan eten met uw dinercheque? Twijfel dan niet langer en ga naar Brasserie Meet & Eat! Bij binnenkomst wordt u hier meteen vriendelijk ontvangen en tijdens uw bezoek wordt u ook goed geholpen. Wanneer u een vraag heeft over bijvoorbeeld een gerecht zal de bediening haar uiterste best doen om u hier zo goed mogelijk bij te helpen. Meet & Eat beschikt over twee multifunctionele zalen. Hierin zijn een dansvloer, podium en bar gevestigd. U kunt dus voor verschillende gelegenheden naar de Brasserie toe. Heeft u een leuk feestje te vieren of een receptie? Brasserie Meet & Eat helpt u het regelen! De locatie van de Brasserie is ook uitstekend. Meet & Eat is namelijk vlakbij de op- en afrit van de A50 gevestigd. Dus snel even langsgaan met uw dinerbon kan altijd!

In de keuken staan de koks heerlijke gerechten te bereiden. Zij hebben een verrukkelijke menukaart samengesteld. Eigenlijk zijn er meerdere kaarten, want tijdens de seizoenen worden er ook gerechten bereid met producten die in dat seizoen aangeboden worden. Zo eet u ook echt hele verse gerechten! U kunt verwachten dat de gerechten die u bij Meet & Eat eet van goede kwaliteit zijn. De Brasserie werkt er hard aan om elke keer beter en beter te worden.

U bent van harte welkom van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 22:00 uur. Vergeet zeker uw dinerbon of dinercheque niet om deze te verzilveren!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen