Eetcafe de Hoek

Adres
Joppelaan 5, 7213 AA Gorssel
Telefoon
0575 - 492263
Nationale Dinerbon Gorssel Eetcafe de Hoek
Nationale Dinerbon Gorssel Eetcafe de Hoek
Nationale Dinerbon Gorssel Eetcafe de Hoek

Op de Dam van het dorpje Gorssel zit het restaurant Eetcafé de Hoek. Hier in het centrum van het dorp komen alle inwoners uit de wijde omgeving langs om gebruik te maken van de gezelligste winkelstraat. Of als het regent komen ze langs terwijl ze onderweg zijn naar het Cultureel en Sport centrum dat op steenworp afstand van het restaurant zit. U kunt nu ook uit eten èn shoppen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Ze accepteren nu de Dinerbon van Diner Cadeau bij Eetcafé de Hoek.

Het vriendelijke personeel van Eetcafé de Hoek staat altijd voor u klaar. U kun bij Eetcafé de Hoek terecht voor elke gelegenheid, dat romantische diner voor twee of de familie bijeenkomst van vierentwintig man. De sfeervolle ruimte van het restaurant is geschikt voor alles wat u in gedachten heeft. Het is zeker geschikt voor groepsevenementen.

Het uitgebreide menu heeft voor alle smaken een keus. Bent u een echte carnivoor dan heeft Eetcafé de Hoek een heerlijk aanbod vleesgerechten. Maar voor de visliefhebber zijn er meer dan genoeg specialiteiten.Ook voor de kinderen wordt goed gezorgd. Voor de kleintjes heeft het keuken-team een speciale kaart samengesteld. Ook als het geen tijd voor het diner is kunt u bij Eetcafé de Hoek terecht. Voor de lunch of een gezellige borrel is er bij het restaurant ook een tafeltje vrij, bijvoorbeeld op het zonovergoten terras. De dinerbon wordt zelfs voor elke maaltijd geaccepteerd.

Ook verzorgt Eetcafé de Hoek privé aangelegenheden. Dat heet de Party Service. En dat is dan ook de garantie. Met catering van Eetcafé de Hoek is het altijd een party. Laat u verrassen door de Gorsselse gastvrijheid. Vergeet vooral niet met uw dinerbon van Diner Cadeau te betalen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen