Grand Cafe Heideborgh

Adres
Hogesteeg 50, 3886 MA Garderen
Telefoon
0577 - 46 27 00
Nationale Dinerbon Garderen Grand Cafe Heideborgh
Nationale Dinerbon Garderen Grand Cafe Heideborgh

Grand Café Heideborgh is een gezellig en huiselijk eetcafé dat deel uitmaakt van Hotel Bilderberg, gevestigd in het Gelderse Garderen. Ook als u niet in het hotel blijft slapen bent u van harte welkom! U kunt uw Dinercheque omruilen voor een vers stukje taart, smakelijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner. U kunt plaats nemen in het knusse restaurantgedeelte met houten stoelen en tafels, waardoor er een fijne huiskamersfeer heerst waar iedereen zich thuis voelt. Als het weer het toe laat, kunt u ook op het zonnige terras gaan zitten! Hoe dan ook, neem gerust uw Dinerbon mee.

De keuken van Grand Café Heideborgh is vooral gericht op typische eetcafégerechten, populair onder zowel Nederlanders als toeristen. Het keukenteam heeft echter net even een eigen twist gegeven aan de vertrouwde gerechten. Kom het zelf proeven met uw Dinerbon! Ga bijvoorbeeld voor een sappige Bilderburger of verleidelijk lekkere Grand Café Saté. Grand Café Heideborgh is dé plek om een avond lang genieten van een gezellig diner met uw geliefde, familie of vrienden. Betalen kan natuurlijk gewoon met uw Dinercheque. Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon weer eens uitgebreid dineren? Dan is het ook mogelijk om een driegangendiner te bestellen. De bediening adviseert u ook graag over een bijpassend glas wijn.

Het hotel is prachtig gelegen, midden in de Veluwe. Dit natuurgebied staat natuurlijk bekend om haar eindeloze bossen en uitgestrekte heiden. U kunt hier heerlijk fietsen of wandelen en het Kröller-Müller Museum of de Apenheul bezoeken! Daarna is er niets lekkerder dan bijkomen met een hapje en drankje. Kom dus met uw Dinercheque naar Grand Café Heideborgh!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen