Clarins Gold Beauty & Wellness

Adres
Hogesteeg 50, 3886MA Garderen
Telefoon
0577-462700
Nationale Dinerbon Garderen Clarins Gold Beauty & Wellness

Wilt u graag een kleine break nemen van het dagelijkse leven, om gewoon even te ontspannen en weer tot u zelf te komen? Dan is het voor u wellicht een idee om uzelf eens een bezoek te gunnen aan een luxueuze spa, zoals Clarins Gold Beauty & Wellness. Dit heerlijke wellnessresort beschikt over heerlijke warme zwembaden, een fitnessruimte en een speciale schoonheidsruimte waar u onder andere van verschillende gezichtsbehandelingen kunt genieten. Er is echter meer. U kunt bij Clarins Gold Beaty & Wellness namelijk uw dinerbon besteden! Niet in de zwembaden of in de fitness, maar wel bij het restaurant dat een integraal onderdeel is van dit luxe welnesscentrum in de plaats Garderen.

In dit restaurant zal u met uw dinercheque vorstelijk worden ontvangen voor een heerlijke lunch of een gezond diner. Het genieten en ontspannen kan dan ook nog gewoon even doorgaan wanneer u de spa verlaat! De bediening neemt het gewoon over van de masseurs en zal u ook in het restaurant nog even helemaal in de watten leggen. Het is immers hun doel om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat u helemaal ontspannen en relaxed weer naar huis gaat! De chef bereid voor u verassende gerechten met verse en smaakvolle ingrediënten.

Lijkt het uw wel wat om uw dinerbon of dinercheque in te zetten in het restaurant van deze spa en op die manier een ultieme ontspannende dag te beleven? Wacht dan niet langer en vertrek naar Clarins Gold Beauty & Wellness voor een culinair hoogtepunt van uw spa-dag!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen