Veluws Eethuis Wissel

Adres
Ericaweg 2, 8162 PR Epe
Telefoon
0578 - 629657
Nationale Dinerbon Epe Veluws Eethuis Wissel
Nationale Dinerbon Epe Veluws Eethuis Wissel

Bij Het Veluws Eethuis kan jong en oud genieten van een heerlijke avond uit. U vindt deze eetgelegenheid in Wissel, een pittoresk dorpje dat bekend staat om haar bosrijke omgeving en authentieke molens. Combineer een gezellig dagje uit met een etentje met uw Dinerbon! U kunt bij Het Veluws Eethuis namelijk voortreffelijk lunchen en dineren. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 10:00 en 22:30. Loop eens binnen of bel even om te reserveren.

Alle gerechten van Het Veluws Eethuis worden met zorg bereid in eigen keuken. Ook maken ze voor het grootste gedeelte gebruik van verse en biologische producten. Zo geniet iedere gast van een royale, smaakvolle en gezonde maaltijd! U kunt er ook met uw Dinercheque terecht. Begin uw diner met één van de heerlijke voorgerechten zoals een mousse van ganzenlever of gemarineerde gebakken bospaddenstoelen. Onder de hoofdgerechten vindt u veel verschillende bourgondische lekkernijen waaronder eendenborst met sinaasappelsaus en kabeljauw uit de oven. Houdt u een beetje van een nostalgische Hollandse hap? Bestel dan Oma’s draadjesvlees in ruil voor uw Dinercheque! Vergeet niet om daar ook een lekker glas wijn of bier bij te nemen. Als u binnenkort wat te vieren heeft, moet u eens op de website van Het Veluws Eethuis kijken voor de beschikbare arrangementen.

Elke woensdag- en donderdagavond kunt u langskomen voor de bijzondere seizoensproeverij van €19,25 per persoon. Deze bestaat uit verschillende duurzame streek- en seizoensgebonden gerechten, die u zelf mag opscheppen van het royale buffet. Zo kunt u allemaal verschillende gerechten proeven voor slechts één Dinerbon!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen