Het Muldershuis

Adres
Mallumse Molerweg 114, 7152 AV Eibergen
Telefoon
0545- 472 334
Nationale Dinerbon Eibergen Het Muldershuis
Nationale Dinerbon Eibergen Het Muldershuis
Nationale Dinerbon Eibergen Het Muldershuis
Nationale Dinerbon Eibergen Het Muldershuis

Zoekt u een leuke plek om een hapje te eten na een wandel- of fietstocht in de Achterhoek? Of woont u in de buurt van Eibergen? Kom dan naar Het Muldershuis. Dit is een sfeervol restaurant, gevestigd in een oude Saksische boerderij naast de Mallumse Molen. U kunt hier in alle rust lunchen of dineren met uw Dinerbon. Vooral op het prachtige tuinterras met uitzicht over het water is het goed toeven. Op het terras hebben ze maar liefst 200 plekken, dus iedereen is welkom! Ook u bent van harte uitgenodigd om te komen eten in ruil voor uw Dinercheque.

Kom gauw eens langs om zelf te ervaren welke unieke sfeer Het Muldershuis u biedt! Ontsnap van het drukke bestaan en geniet van een heerlijke maaltijd. De menukaart van Het Muldershuis bestaat voornamelijk uit seizoenspecialiteiten en verandert daarom regelmatig. Als u graag culinair verrast wilt worden, bent u hier aan het juiste adres met uw Dinerbon! Begin uw maaltijd bijvoorbeeld met de hertencarpaccio, wilde eendenpaté of mosterd-roomsoep. Dit zal zeker smaken naar meer! Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere sukade van Bonte Bentheimer op een stamppotje van rucola en zongedroogde tomaat en hertengoulash met aardappelpuree, rode kool, een stoofpeertje en wildjus. Proef de seizoenen in ruil voor uw Dinercheque!

Wilt u graag ’s middags langs komen bij Het Mulderhuis? Ga lekker in de zon zitten en laat u in de watten leggen met een High Tea. Dan krijgt u diverse sandwiches, muffins, scones, bonbons, bladerdeeghapjes en nog veel meer. Dit zal extra lekker smaken na een lange wandeling of fietstocht in de prachtige natuur van de Achterhoek!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen