Het oude Politiebureau

Adres
Breelaan 2a, 6711 MR Ede
Telefoon
0318 - 658700
Nationale Dinerbon Ede Het oude Politiebureau
Nationale Dinerbon Ede Het oude Politiebureau
Nationale Dinerbon Ede Het oude Politiebureau
Nationale Dinerbon Ede Het oude Politiebureau

Heerlijk diner in een smaakvolle, stijlvolle en eigentijdse setting? Dat kan met uw Dinercheque bij Restaurant Het Oude Politiebureau, gevestigd in het centraal gelegen Ede. Het team van het Oude Politiebureau heeft een passie voor koken en gastvrijheid zit hen in het bloed. Komt u snel eens langs voor de lunch, het diner, een vergadering of een bijzonder feest!

Achter de statige muren van Het Oude Politiebureau gaat een prachtige binnentuin schuil. En hoewel veel mensen het niet kennen, heeft het restaurant een royaal terras. U kunt heerlijk beschut zitten onder de oude kastanjeboom of lekker in het zonnetje flaneren op het fraaie zijterras. Uw wijntje wordt koud gehouden met feestelijke koelers, de kaarsjes branden als het begint te schemeren en bij een briesje liggen er warme plaids klaar.

Op de kaart van Het Oude Politiebureau staan Franse gerechten met invloeden uit vele andere werelddelen. De kaart wordt gebaseerd op het seizoen en verandert daarom regelmatig. Altijd staan er een paar zeer typische seizoensgerechten op de kaart. Het Oude politiebureau streeft naar de beste kwaliteit en gebruikt enkel zorgvuldig uitgekozen producten, veelal van leveranciers uit de omgeving. Alleen het rundvlees komt helemaal uit Ierland. Verder heeft al het vlees het ‘beter leven’ keurmerk en wordt alle vis duurzaam gevangen. Het jonge en enthousiaste keukenteam is heel flexibel wanneer u een bepaalde allergie of dieetwens heeft.

Met uw Dinercheque bent u bij Het Oude Politiebureau maandag tot en met vrijdag welkom vanaf 11.30. Op zaterdag bent u vanaf 16.00 welkom en op zondag kunt u in de bistro terecht. Hopelijk tot snel!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen