Hofstede de Middelburg - feesten en partijen

Adres
Zandwal 1, 7383RP Bussloo
Telefoon
0571 - 261900
Nationale Dinerbon Bussloo Hofstede de Middelburg - feesten en partijen
Nationale Dinerbon Bussloo Hofstede de Middelburg - feesten en partijen

Reserven voor groepen vanaf 8 personen

Met uw Nationale Dinerbon kunt u in een prachtige omgeving ontspannen genieten van lekker eten en drinken in Bussloo. Hofstede De Middelburg ontvangt graag gasten met een Nationale Dinerbon namelijk. De Hofstede is meer dan een hectare groot en is omgeven door water. Ook biedt de Hofstede een prachtig uitzicht over het meer van Bussloo. Het landgoed ligt in centrum van de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen en is dus een goed begin- of eindpunt van een prachtige wandeling of fietstocht in de nabijgelegen natuurrijke omgeving. Met uw Dinerbon kunt u voor al uw horecawensen plaatsnemen in de brasserie van het landgoed; brasserie ‘Brodazz’. Dankzij de unieke ligging, de sfeervolle omgeving en ambiance en de prachtige en authentieke omgeving is Hofstede De Middelburg een ideale locatie voor een heerlijk ontspannen lunch of een smakelijk diner.

‘Brodazz’ is het hele jaar door open en u bent dus te allen tijde welkom. ‘Brodazz’ heeft een verrassende menukaart voor ontbijt, lunch, tussendoor en diner in huis en onze Italiaanse chef-kok selecteert handmatig de mooiste, verse producten uit de streek. Naast diverse gerechten vervaardigd uit streekproducten staan er ook een aantal Italiaanse specialiteiten op de kaart. Naast dineren kunt u ook terecht voor een lekker tussendoortje. Geniet bijvoorbeeld aan de bar van onze ‘bar-bites’, kleine hapjes die ideaal zijn als tussendoortje. U snapt het, met de Nationale Dinerbon kunt u voor van alles bij ons terecht!

Geniet van de gezelligheid en de sfeervolle omgeving met uw Nationale Dinerbon. Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen op onze mooie Hofstede!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen