In de Groene Jager

Adres
Ruurloseweg 2, 7244 AV Barchem
Telefoon
0573 - 441201
Nationale Dinerbon Barchem In de Groene Jager
Nationale Dinerbon Barchem In de Groene Jager
Nationale Dinerbon Barchem In de Groene Jager
Nationale Dinerbon Barchem In de Groene Jager

In de Achterhoek kunt u met de Nationale Dinerbon genieten van typische gezelligheid en gemoedelijkheid bij In de Groene Jager. Dit Hotel-Restaurant is gevestigd in Barchem en zit daar al sinds oudsher. Al in 1860 diende het gebouw waar In de Groene Jager nu in zit al als café en lokale ontmoetingsplek. Er hangt dan ook een gezellige en vooral gemoedelijke sfeer bij In de Groene Jager. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is het gebouw door oorlogsschade afgebrand. In 1949 werd het herbouwd en kreeg het de naam In de Groene Jager terug en in 1960 werd In de Groene Jager overgenomen door de huidige eigenaars. Kleinschaligheid, rust en gemoedelijkheid waren toen belangrijke kernwaarden. Tegenwoordig is dat niet anders. Het gastvrije en vriendelijke personeel, gecombineerd met de leuke inrichting zorgen ervoor dat er nog steeds een heerlijk rustige en gemoedelijke sfeer heerst bij In de Groene Jager. In de Groene Jager is gevestigd op een centrale plek in de Achterhoek en is omgeven door groen. Een ideale start- of stopplek voor een mooie wandel- of fietstocht in de buitenlucht, zeker met de Nationale Dinerbon.

Met uw Dinerbon kunt u dus ontspannen samenkomen in ons restaurant, of een actieve dag in de buitenlucht op gezellige wijze afronden. Onze menukaart bevat veel gerechten die typisch zijn voor de streek. Denk dan bijvoorbeeld aan sliertjessoep, gebraden vlees en griesmeelpudding. Ook de seizoenen houden we goed in de gaten, zodat we u kunnen laten genieten van lekkere seizoensgebonden gerechten.

Neem uw Nationale Dinerbon mee en kom genieten van typisch Achterhoekse gastvrijheid bij In de Groene Jager. Wij heten u op voorhand van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen