Restaurant Liman Valkenburg

Adres
Westervoortsedijk 89, 6827AW Arnhem
Telefoon
06 24812957
Nationale Dinerbon Arnhem Restaurant Liman Valkenburg
Nationale Dinerbon Arnhem Restaurant Liman Valkenburg
Nationale Dinerbon Arnhem Restaurant Liman Valkenburg

Wellicht had u verwacht dat het in Limburg ligt, maar Restaurant Liman Valkenburg bevindt zich in Arnhem. Het restaurant ligt aan het water, waardoor u direct vergeet dat u in Arnhem bent. Hier kunt u op een fraaie manier genieten van een fantastische Mediterrane keuken. Door de mediterrane sfeer lijkt het alsof u zich op het water bevindt, in plaats van aan het water. Kortom, een fraaie eetgelegenheid om uw dinerbon te verzilveren!

In restaurant Liman Valkenburg hangt een lekkere sfeer met maritieme eigenschappen, mede gecreëerd door de aangename bediening. Op de rand van de waterkade, uitkijkend over het water, waant u zich daadwerkelijk aan een van de kusten aan de Middellandse Zee. Dit is vanzelfsprekend dus een mooie plek om uw dinercheque te gebruiken. De menukaart biedt een rijke variatie aan visgerechten, allemaal uit de Mediterrane keuken. Laat uw keuze vallen op een van de heerlijk bereidde specialiteiten. Of heeft u liever vlees in plaats van vis? Geen probleem, want er zijn genoeg maaltijden met als hoofdingrediënt vlees, zoals wilde eenden paté, of wild zwijn-ham. Geniet naast uw gerecht ook van een van de heerlijke drankjes die geserveerd worden. Dus twijfel niet langer en ga vandaag nog met uw dinerbon naar restaurant Liman Valkenburg.

Voor iedereen die uit de omgeving van Arnhem komt, is dit een aanrader om te gaan eten. En als u van verder moet komen, maar gewoon een enorme liefhebber bent van de mediterrane keuken, dan kan dat uiteraard ook. Neem uw vrienden en/of familieleden mee naar de Westervoortsedijk en verzilver uw dinercheque voor een mediterraan avondje. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen