Dining 56

Adres
Rijnkade 56, 6811 HB Arnhem
Telefoon
026 - 4428282
Nationale Dinerbon Arnhem Dining 56
Nationale Dinerbon Arnhem Dining 56
Nationale Dinerbon Arnhem Dining 56
Nationale Dinerbon Arnhem Dining 56

Gaat u een lekker dagje shoppen in Arnhem of bent u van plan een lange dag door te brengen in het grote aanbod van musea? Hoe u uiteindelijk ook besluit uw dag te spenderen, aan het einde van de dag is het wel zo fijn om niet na te hoeven denken over het eten. Schuif daarom lekker aan bij Dining56. Hier worden al uw zorgen weggenomen zodat u heerlijk kunt genieten. Zo kan zelfs de moeilijkste eter met een glimlach op zijn gezicht weer naar huis. Ook met een dinerbon van Diner Cadeau mag u hier betalen.

U kunt bij Dining56 ook voor workshops terecht. Mocht u iemand kennen die een beginnerscursus koken nodig heeft, kom dan snel een keertje buurten bij dit restaurant. Maar ook als u een ervaren koker bent maar op zoek bent naar een wat geavanceerdere aanpak dan moet u zeker een keertje langskomen bij Dining56. Deze workshops zijn natuurlijk perfect voor een familiedag of een bedrijfsuitje.

Ook als u gewoon op zoek bent naar een restaurant om lekker te eten hoeft u niet verder te zoeken dan dit restaurant. De kaart staat vol met gerechten zodat een à la carte menu zo is samengesteld. Maar als u meer in een avontuurlijke bui bent dan is het een aanrader om het verrassingsmenu een kans te geven. Deze heeft de toepasselijke naam ‘Smaakvlucht56’ gekregen en is genieten voor iedereen.

Kom snel een keertje langs en laat u verwennen. Ook met een dinerbon van Diner Cadeau bent u hier van harte welkom.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen