Cafe Stout

Adres
Korenmarkt 10, 6811 GV Arnhem
Telefoon
026 - 8449259
Nationale Dinerbon Arnhem Cafe Stout

Op de Korenmarkt in het altijd gezellige Arnhem kunt u een lekker hapje eten bij Café Restaurant Stout. U kunt dan ook gerust uw Dinercheque mee nemen. Dit café is spannend, open, spontaan en ze zijn trots op de hoge kwaliteit die ze leveren. Iedereen is van harte welkom en iedereen wordt met respect behandeld. Het café onderscheidt zich met haar gevarieerde publiek en informele sfeer. U kunt er ook nog eens lekker eten voor een goede prijs.

U zult Café Restaurant Stout herkennen als een echt eetcafé door de huiselijke sfeer en inrichting. Toch zal de kwaliteit van de gerechten u verrassen. De chefs maken zo veel mogelijk zelf en gebruiken verse en lokale producten. En dat proeft u! Met uw Dinercheque kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Tijdens de lunch kunt u een aantal bijzondere soepen, uitsmijters en tosti’s bestellen. Wat dacht u van een tosti Caprese of een tosti Hawai? Of bestel de uitsmijter ‘’Stout’’ met dunne plakjes ossenhaas en rucola. Op de avondkaart staan een aantal klassieke én moderne gerechten waar vooral het stuk vlees centraal staat. Bent u vegetarisch of heeft u een glutenallergie? Ook dan zijn er genoeg opties bij Café Restaurant Stout. Geniet van een heerlijk avondje uit met uw Dinerbon.

Krijgt u na het diner echt de smaak te pakken? Blijf dan nog even hangen voor één van de vele evenementen van Café Restaurant Stout. Ze organiseren bijvoorbeeld een pubquiz, een karaoke-avond, singlesevenementen en live muziekoptredens.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen