Cafe Restaurant Verheyden

Adres
Wezenstraat 6, 6811 CR Arnhem
Telefoon
026 - 4437035
Nationale Dinerbon Arnhem Cafe Restaurant Verheyden
Nationale Dinerbon Arnhem Cafe Restaurant Verheyden
Nationale Dinerbon Arnhem Cafe Restaurant Verheyden
Nationale Dinerbon Arnhem Cafe Restaurant Verheyden

Woont u in Arnhem, of bent u een keer in Arnhem op bezoek? Dan moet u Café Restaurant Verheyden zeker niet voorbij lopen. Bij ons kunt u genieten van de lekkerste mediterraanse gerechten, en dat in hartje Arnhem! Kom binnen met uw dinercheque en laat u verrassen door de heerlijke keuken van Verheyden. Vis, vlees of vegetarisch voor ieder wat wils, maar een ding staat centraal bij Verheyden; heerlijk genieten!

In 1991 opende Verheyden zijn duren, gevestigd in een prachtig oud monumentaal pakhuizencomplex. In dit complex kunt u genieten van de heerlijke rust, en zijn ligging buiten het oog van het winkelend publiek.

Bob verheyde, de vorige eigenaar van het pand en tevens de ontwerper van het prachtige rustgevende interieur van Verheyden. Door de kundigheid van Bob Verheyden kunt u genieten van heerlijk gerechten in een typische ongedwongen en huiselijke sfeer. Ook kunt u in ons restaurant de prachtige monumentale en jugendstil details terugzien. Deze details maken de rustige ambiance compleet. Kom de sfeer proeven met uw dinercheque

Bij Verheyden is het werken met dagverse en seizoensgebonden producten zeer belangrijk. Door het vele gebruik van seizoensgebonden producten veranderd een groot deel van onze menukaart elke maand. Toch zijn de echte klassiekers van Verheyden gewoon weer elke maand op de menukaart terug te vinden.

Bent u een echte oesterliefhebber? Dan moet u zeker eens een keer langskomen bij Verheyden. Verheyden was het eerste restaurant wat oesters serveerde. Nog steeds wordt Verheyden in Arnhem en door het hele land geroemd om zijn heerlijke oesters.

Wij hopen u snel bij ons te mogen verwelkomen, ook met uw dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen