Cafe de Kroeg

Adres
Nieuwstraat 27, 6811 HV Arnhem
Telefoon
020 671 1456
Nationale Dinerbon Arnhem Cafe de Kroeg

Bij De Kroeg in Arnhem kunt u met uw Nationale Dinerbon genieten van een compleet avondje uit. De Kroeg staat voor kwaliteitshoreca met alles erop en eraan. Geniet bij ons van een hapje en een drankje onder het genot van fijne livemuziek. De Kroeg opent elke dag om 16 uur haar deuren, en de keuken doet dat om 17 uur. Op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen hebben wij livemuziek op ons podium, waar u aanstormend muzikaal talent kunt ontdekken. De Kroeg biedt echt een hele avond vol vermaak. Kom met uw Dinercadeaubon genieten van onze goed gevulde bar, onze smakelijke keuken en natuurlijk van de fijne muziek.

Ons restaurant bevindt zich naast het cafédeel en is daarmee verbonden door middel van een geluidsdichte sluis, zodat u gegarandeerd ontspannen kunt dineren zonder geluidsoverlast. U kunt bij ons heerlijk à la carte dineren, met een kleine of een grotere groep. Vanaf 15 personen hanteren wij een 2-gangenmenu waarbij u kunt kiezen uit 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten. Onze kaart wisselt maandelijks, zodat u zich op culinar gebied niet hoeft te vervelen bij De Kroeg, ook na meerdere bezoekjes. Werp ook zeker een blik op ons bord met specials. Onze chef-kok heeft zijn creativiteit losgelaten op deze specials en heeft zo uitgekiende en bijzondere gerechten bedacht. Zeker het proberen waard!

Kom met uw Nationale Dinerbon snel een keer bij ons langs, wij verzorgen voor u een complete avond uit. Hopelijk zien wij u snel!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen