Restaurant Parthenon

Adres
Raadhuisplein 8, 7311 LK Apeldoorn
Telefoon
055 - 5222323
Nationale Dinerbon Apeldoorn Restaurant Parthenon
Nationale Dinerbon Apeldoorn Restaurant Parthenon
Nationale Dinerbon Apeldoorn Restaurant Parthenon
Nationale Dinerbon Apeldoorn Restaurant Parthenon

Bij Restaurant Parthenon kunt u met uw Dinercheque genieten van de Griekse sfeer en wereldberoemde specialiteiten uit de Griekse keuken! Hier kunt u terecht voor een gezellige diner-voor-twee, een snelle hap, maar ook voor uitgebreide catering voor u en uw gezelschap. Parthenon is gevestigd in het levendige centrum van Apeldoorn, onder het oude raadhuis. Dit vormt een mooie combinatie waar twee verschillende eeuwenoude culturen elkaar vinden! Kom dit met uw Dinerbon ontdekken.

Het geestdriftige keukenteam van Parthenon werkt vol passie en met enkel verfijnde ingrediënten om u te kunnen overdonderen met ongebreidelde kookkunsten. De ene na de andere schaal wordt de keuken uit getoverd, met daarop gerechten met de meest uiteenlopende smaken, kleuren en geuren. De menukaart bevat vele heerlijke warme en koude voorgerechten, grillgerechten, vleesgerechten, visgerechten en heerlijke desserts. Kijkt u ook zeker naar onze specialiteiten zoals lamsbout uit de oven met tijmroomsaus, een heerlijke moesaka of ossenhaas met spinazie, Metzovela kaas en verse truffel! Daar kunt u allemaal met uw Dinerbon van genieten!

Restaurant Parthenon is gemakkelijk bereikbaar! Onder de markt is plaats voor meer dan 600 auto's. Bij het naar boven gaan loopt u bijna de keuken van Parthenon binnen. Eenmaal in het restaurant kunt u relaxen aan de gezellige bar en even uitblazen van een drukke dag voordat u aan tafel gaat of na het diner nog lekker even nakletsen.
In ons restaurant zijn 100 zitplaatsen verdeeld over 4-persoons tafels met uitzicht over het Marktplein en Raadhuisplein. Heeft u iets te vieren of wilt u gezellig uit eten met uw familie of collega's? Ook dat willen wij voor u regelen! Bij Parthenon maken wij onze klanten graag blij! Kom dus eens langs, ook met uw Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen