Restaurant Mangu

Adres
Stationsstraat 155, 7311ME Apeldoorn
Telefoon
055 - 5214442
Nationale Dinerbon Apeldoorn Restaurant Mangu
Nationale Dinerbon Apeldoorn Restaurant Mangu
Nationale Dinerbon Apeldoorn Restaurant Mangu
Nationale Dinerbon Apeldoorn Restaurant Mangu

Restaurant Mangú is een gezellig Mexicaans restaurant en cocktailbar in het centrum van Apeldoorn. Mangú is een typisch bijgerecht uit de Dominicaanse traditie. Met uw Dinercheque kunt u kennis maken met de heerlijkste Zuid-Amerikaanse specialiteiten en helemaal tot ontspanning komen in de zomerse sfeer. Bij mooi weer kunt u ook lekker buiten zitten.

Op de menukaart staan veel verschillende soorten gerechten in Mexicaanse en Tex-Mex stijl. Met uw Dinercheque heeft u de keus uit bijvoorbeeld nachos, quesadillas en taco’s. Ook voor een goede steak of gegrilde gamba’s bent u bij Restaurant Mangú aan het goede adres. Voor €24,50 kunt u onbeperkt genieten van Mexicaanse tapas. U heeft dan keus uit maar liefst 70 verschillende kleine warme en koude gerechtjes! Hieronder vallen ook veel vegetarische gerechten, kindergerechten én nagerechten. Want wie weerstaat nou een portie churros na het eten? Een superleuke manier om uw Dinercheque te besteden is om een tafel te reserveren bij de MangúBBQ. Voor het vaste bedrag van €30 kunt u twee uur lang onbeperkt opscheppen van het buffet en dit zelf bereiden op uw persoonlijke barbecue in het midden van de tafel. Weer of geen weer, de indoor BBQ brandt altijd! Samen gezellig kokkerellen met uw Dinercheque.

Restaurant Mangú heeft ook een cocktailbar waar smakelijke cocktails met of zonder alcohol ter plekke voor u worden geshaket. Ze hebben van alles, waaronder Frozen Margarita’s en Caipirinhas. Mocht de Mexicaan in u nou echt zijn wakker gemaakt, bestel dan een tequila uit het huis van Sauza of een goede rum uit Jalisco. ¡Salud!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen