Alexandros Apeldoorn

Adres
Brinklaan 132, 7311JE Apeldoorn
Telefoon
036 7370093
Nationale Dinerbon Apeldoorn Alexandros Apeldoorn
Nationale Dinerbon Apeldoorn Alexandros Apeldoorn
Nationale Dinerbon Apeldoorn Alexandros Apeldoorn

Alexandros Apeldoorn is een Grieks restaurant dat bekend staat om de heerlijke verse Griekse specialiteiten en een gezellige sfeer. U bent er het hele jaar door welkom met uw partner, vrienden, familie, collega’s of andere kennissen. Neem ook gerust uw dinerbon mee! Restaurant Alexandros is het ideale restaurant om de veelzijdige Griekse keuken beter te leren kennen. Maar ook wanneer u al een liefhebber bent van Griekse eten kunt u bij Alexandros terecht.

Het enthousiaste team heet u van harte welkom en zal er alles aan doen om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Daarna kunt u gewoon met uw dinercheque afrekenen. In de keuken van het restaurant wordt er traditioneel gekookt met verse ingrediënten. Alles draait om de kwaliteit van de gerechten en dus wordt alles à la minute vers bereid. Bestel met uw dinerbon een van de heerlijke gerechten of schotels! Wilt u op een unieke en gezellige manier dineren? Bestel dan gedurende de avond verschillende Mezedes. Dit zijn lekkere Griekse hapjes die u met uw deelt met uw tafelgenoten. Dit zorgt gegarandeerd voor veel gezelligheid en bovendien is het ook nog heel erg lekker! Bij de verschillende gerechten en Mezedes kunt u natuurlijk vragen om bijpassende dranken.

Wilt u ook op ontdekkingsreis door de Griekse keuken? Twijfel dan niet langer en ontdek de heerlijke en rijke Griekse keuken bij Alexandros Apeldoorn. U bent ook van harte welkom om uw dinercheque hier te verzilveren, dus maak vooral van deze gelegenheid gebruik!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen