Hotel de Wijnberg

Adres
Marktstraat 23, 8601 CS Sneek
Telefoon
0515 412421
Nationale Dinerbon Sneek Hotel de Wijnberg
Nationale Dinerbon Sneek Hotel de Wijnberg
Nationale Dinerbon Sneek Hotel de Wijnberg

In een sfeervol monumentaal pand, gelegen in hartje Sneek, daar vindt u ons hotel-restaurant de Wijnberg. Bij ons kunt u aanschuiven voor een van onze heerlijke streekgerechten. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel. Geniet van de gezellige, onbedwongen sfeer die restaurant de Wijnberg te bieden heeft. Kom snel eens langs met uw dinercheque en beleef een echte culinaire ervaring.

De Wijnberg laat u geniet van heerlijke streekgerechten of culinaire hoogstandje speciaal voor u klaargemaakt door onze chef-kok. Bij de Wijnberg kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan vis, vlees en vegetarische gerechten. Ook bieden wij voor u de keus uit heerlijke voorgerechten en verschillende smakelijke soepen. Al onze gerechten worden geserveerd met een garnituur die er naadloos op aansluit. U kunt zich ook laten verrassen en kiezen voor een van de chefs’ specialiteiten. Leg uw vertrouwen in de ervaring van onze chef-kok en maak u klaar voor een unieke ervaring. Neem uw dinercheque mee en geniet van een van onze heerlijke gerechten.

Wanneer de zon schijnt kun u bij ons ook uw diner of lunch nuttigen op on riante terras. Ons terras gelegen in hartje Sneek kijkt u uit op de levendigheid van het Friese Sneek.

Bij de Wijnberg hebben we ook gedacht aan de kleine eters. Zo hebben wij een heerlijk kindermenu samengesteld waarmee we een glimlach op elk kind kunnen toveren.

Neem anders plaats in onze sfeervolle brasserie waar u gezellig kunt lunchen of een drankje kunt drinken.

Neem uw dinercheque mee en geniet van de Friese gastvrijheid. Tot snel!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen