Nes Cafe

Adres
Van Heeckerenstraat 10, 9163 GZ Nes (Ameland)
Telefoon
0519 - 542760
Nationale Dinerbon Nes (Ameland) Nes Cafe
Nationale Dinerbon Nes (Ameland) Nes Cafe
Nationale Dinerbon Nes (Ameland) Nes Cafe
Nationale Dinerbon Nes (Ameland) Nes Cafe

Als u een op avontuur wilt in eigen land moet u zeker op het waddeneiland Ameland langs gaan. Het eiland staat bomvol met prachtige natuurgebieden en heeft een enorm aanbod van wandel- en fietsroutes die dwars door deze prachtige gebieden lopen. Ook kunt u een heerlijke dag op het water doorbrengen. Zo’n dag vol buitenactiviteiten maakt hongerig. Gelukkig kunt u daarvoor altijd aanschuiven bij het Nes Café Ameland. Hier accepteren ze tegenwoordig ook de dinerbon van Diner Cadeau.

Het is de inwoners van Ameland al sinds 2012 bekend dat ze bij Nes Café een geweldig stukje vlees klaar maken. Dat gebeurd op een hele bijzondere manier, met een Big Green Egg. Dit is een speciale klei-oven waar met een hoge temperatuur op gegrild kan worden. Met deze speciale manier van bereiden kan een heerlijke houtskool smaak aan het vlees toegevoegd worden en kan door de hoge temperatuur een combinatie van kleur, geur en smaak een traktatie voor alle zintuigen worden klaargemaakt. Ze vinden bij Nes Café dat iedereen een plezierige avond verdiend, ook de kinderen. Er is voor de kleintjes een speciale kinderkaart samengesteld.

Ook de bereikbaarheid van het café is een pleziertje. U kunt gratis parkeren voor de deur, altijd uw fiets kwijt op de stoep en zelfs aanmeren met uw boot op steenworp afstand van het café. Perfect dus. Kom snel langs en laat u verwennen door het gastvrije personeel. Uw avond kan niet meer kapot, zeker niet als u met een dinerbon van Diner Cadeau betaald.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen