Restaurant Loevestein

Adres
Trijehoek 9, 8408 HA Lippenhuizen
Telefoon
0513 - 461504
Nationale Dinerbon Lippenhuizen Restaurant Loevestein
Nationale Dinerbon Lippenhuizen Restaurant Loevestein
Nationale Dinerbon Lippenhuizen Restaurant Loevestein
Nationale Dinerbon Lippenhuizen Restaurant Loevestein

Restaurant Loevestein is een trendy restaurant met royaal terras in de buurt van het Friese Lippenhuizen. Het restaurant is gevestigd aan de rand van een bosrijke omgeving en dichtbij natuurgebied 'De Liphúster Heide'. U kunt hier heerlijk wandelen of fietsen met uw partner of gezin. En daarna komt u natuurlijk lekker dineren bij Restaurant Loevestein met uw Dinercheque!

Ondanks de luxe uitstraling, is iedereen welkom bij Restaurant Loevestein voor een heerlijke maaltijd met een schappelijke prijs. De gerechten worden bereid met verantwoorde producten van hoge kwaliteit. De menukaart is veelzijdig en bestaat voornamelijk uit traditionele gerechten waar het stuk vlees of vis centraal staat. Onder de voorgerechten vindt u onder andere Wagyu carpaccio en een Hollandse garnalen cocktail. Als hoofdgerecht kunt u met uw Dinercheque bijvoorbeeld Black Angus steak, ossenhaas en Noordzeetong bestellen. U kunt bij Restaurant Loevestein dus genieten van een luxe diner voor een goede prijs! Ze bieden ook een verassingsmenu aan van drie gangen, waarbij u keus heeft uit vlees, vis of vegetarisch. U weet dan niet wat u te eten krijgt, maar het is sowieso lekker en van het seizoen. Dit is zeer geschikt voor de echte levensgenieter, met of zonder Dinercheque.

Restaurant Loevestein is een echt familierestaurant. Voor en na het eten kunnen uw kinderen namelijk lekker spelen in de kinderkamer. Hier zit onder andere een flipperkast, een playstation, vtech, een knutseltafel en een kinderbios! Kom dus snel langs met uw Dinerbon voor een heerlijk avondje uit met het hele gezin.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen