Landhotel de IJsvogel

Adres
Legemeersterweg 1a, 8527 DS Legemeer
Telefoon
0513 432999
Nationale Dinerbon Legemeer Landhotel de IJsvogel
Nationale Dinerbon Legemeer Landhotel de IJsvogel
Nationale Dinerbon Legemeer Landhotel de IJsvogel
Nationale Dinerbon Legemeer Landhotel de IJsvogel

Kijkt u er naar uit om een avondje Friesland pur sang te beleven en heerlijk in de watten gelegd te worden met uw dinercheque op een sfeervolle locatie tussen het Friese landschap? Dan raden wij u aan om eens een bezoek te brengen aan restaurant Landhotel Legemeer dat is gelegen nabij de gelijknamige plaats. Zoals de naam al weggeeft is dit restaurant onderdeel van een Hampshire Hotel, maar is ook zeker de moeite waard om te bezoeken wanneer u niet van plan bent om in het hotel te overnachten. De mooie omgeving inspireert voor de leukste activiteiten, van vissen tot varen en van wandelen tot fietsen. Ook vogelliefhebbers, watersporters en andere sportievelingen kunnen in de mooie omgeving hun hart ophalen.

Na een lange dag in de frisse lucht bereid de chef van restaurant Landhotel Legemeer de lekkerste en mees verassende diners. Hij gebruikt daarvoor de beste verse landproducten uit de streek en maakt hiermee een unieke creatie, die niet alleen erg lekker is maar ook een feestje om naar te kijken. Het restaurant heeft vermeldingen in zowel de Michelin gids als de ‘Lekker’, dus dat belooft veel goeds! Proef de smaak van Friesland en laat u door de bediening adviseren over de lekkerste bijpassende wijnen.

Het team van restaurant Landhotel Legemeer hoopt u spoedig welkom te mogen het in hun restaurant. Vergeet niet om ook uw dinercheque mee te nemen want die is ook het gehele jaar door welkom in dit mooie rustgevende restaurant!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen