Eetcafe t Goede

Adres
Weerd 13, 8911 HL Leeuwarden
Telefoon
058-2136588
Nationale Dinerbon Leeuwarden Eetcafe t Goede
Nationale Dinerbon Leeuwarden Eetcafe t Goede
Nationale Dinerbon Leeuwarden Eetcafe t Goede

In het rustieke stadshart van Leeuwarden kunt u met de Nationale Dinerbon genieten van een heerlijk diner onder het genot van de typische gezelligheid die in een eetcafé hoort te heersen. Dit kan bij Eetcafé ’t Goede in een rustieke omgeving heerlijk dineren, gezellig borrelen of gewoon een lekker praatje aangaan met het aanwezige personeel. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en dat wordt erg duidelijk bij ’t Goede. Wij zijn in ieder geval trots op het prachtige Leeuwarden en deze trots zit in het DNA van ’t Goede. Een bezoekje aan Leeuwarden kunt u met de Nationale Dinerbon op ideale wijze afsluiten bij ’t Goede. Ook de lokale bewoners vinden geregeld hun weg naar ’t Goede, iets dat natuurlijk voor zich spreekt. U kunt met de Nationale Dinerbon zelf ervaren waarom dat zo is.

Bij ’t Goede kunt u genieten van heerlijke gerechten tegen een prima prijs. Onze menukaart heeft een internationaal tintje, waardoor onze gasten kunnen genieten van heerlijke, gevarieerde gerechten. Geniet van heerlijke voorgerechten zoals de carpaccio of van de ‘Salade ’t Goede’. Als hoofdgerecht kunt u kiezen voor een heerlijke Black Angus burger of van een heerlijk bereidde varkenshaas. Ook de nagerechten zijn om van te smullen. Probeer bijvoorbeeld de ‘Sorbet ’t Goede’. Gevarieerd genieten van heerlijke gerechten, onder het constante genot van aanstekelijke gezelligheid, dat is ’t Goede helemaal. Kom dat ervaren met uw Nationale Dinerbon!

Neem uw Nationale Dinerbon mee en kom gezellig bij ons langs. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in Leeuwarden!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen