Eetcafe Spinoza

Adres
Eewal 50-52, 8911 GT Leeuwarden
Telefoon
058-212 93 93
Nationale Dinerbon Leeuwarden Eetcafe Spinoza
Nationale Dinerbon Leeuwarden Eetcafe Spinoza
Nationale Dinerbon Leeuwarden Eetcafe Spinoza
Nationale Dinerbon Leeuwarden Eetcafe Spinoza

In het centrum van Leeuwarden zit het levendige Eetcafé Spinoza. Vanwege de ervaring die Corné van de Erve heeft, bent u hier altijd in goede handen. Dat weten de inwoners van Leeuwarden al sinds 2006 en zullen dat bij elke kans die ze krijgen beamen. Er wordt in dit eetcafé alles op alles gezet om u een gezellige avond te bezorgen. Wat vooral een aangename verrassing kan zijn, zijn de theater voorstellingen die van soms worden opgevoerd in het café. U kunt dit nu ook meemaken zonder daarvoor extra te betalen. Wat een traktatie. Wat de ervaring compleet maakt is dat u kunt betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Er is in het Eetcafé altijd plaats, ook als u geen honger heeft. Maar doordat er zulke goede geuren uit de keuken komen gebeurt bijna altijd dat men toch een vorkje mee gaat prikken. Dat kan dan natuurlijk ook gewoon, want bij Spinoza doet men nooit moeilijk. U kunt ook altijd plaatsnemen in de sfeervolle binnentuin die elk seizoen een nieuwe aankleding krijgt. Het voelt in de binnentuin nog meer alsof u op bezoek bent bij Corné en zijn familie, de bediening.

U kunt bij Spinoza ook terecht voor een wijd aanbod arrangementen. U kunt bijvoorbeeld meedoen aan Het Moordspel Diner, een pubquiz of misschien kijkt u liever mee naar een theater voorstelling. Bij Spinoza komen ze u graag tegemoet, het is immers uw feestje.

Kom dus snel naar de parel van het noorden, Leeuwarden, en neem plaats bij Spinoza. Neem uw Dinerbon van Diner Cadeau mee en laat u verwennen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen