Eetablissment Liuwherne

Adres
Vrouwenpoort 1, 8911 DD Leeuwarden
Telefoon
058-2128851
Nationale Dinerbon Leeuwarden Eetablissment Liuwherne
Nationale Dinerbon Leeuwarden Eetablissment Liuwherne
Nationale Dinerbon Leeuwarden Eetablissment Liuwherne

U kunt altijd wel ergens terecht in Leeuwarden voor een vlugge hap. Zo ook als u zich in de buurt van het prachtige park naast de Westerplantage bevindt. Hier kunt u namelijk het bijzondere ‘Eetablissement’ Liuwherne vinden. Dit gezellige eetcafé heeft een nagenoeg perfecte ligging gevonden. Het café ligt op steenworp afstand van het bruisende centrum en zo goed als naast de jachthaven ‘de Prinsentuin’. Deze bijzondere ligging weten ze ook nog eens te combineren met een aangename inrichting. Het is dan ook uitermate goed toeven in het restaurant of op het terras. Het is al helemaal lekker als u dan ook nog eens kan betalen met een Diner Cadeau Dinerbon.

Liuwherne is natuurlijk een Fries etablissement en ze weten daarom heel goed wat lekker eten is. Ze hebben daarom ook een wijd aanbod van gerechten waar men al bij het lezen van begint te watertanden. Zo zijn er spartel verse visgerechten, heerlijke lappen vlees en natuurlijk knapperige vegetarische gerechten. Daarnaast hebben ze ook nog eens dagelijks veranderende schotels. Zoals de visschotel die veranderd afhankelijk van de vangst van de lokale visserij en de dagschotel die wordt samengesteld met de ingrediënten die de chef heeft weten te vangen op de markt.

Omdat het restaurant precies weet wat de gasten willen, dat weten ze omdat ze al sinds de jaren 90 op dezelfde plek zitten, komen ze met grote regelmaat terug. U kunt hier natuurlijk ook onderdeel van worden, ook als u met een dinerbon van Diner Cadeau wilt betalen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen