Restaurant 1761

Adres
Westerlaan 9, 9161AN Hollum (Ameland)
Telefoon
0519 556 345
Nationale Dinerbon Hollum (Ameland) Restaurant 1761

Bij Restaurant 1761 in Hollom kunt u echt weer eens uitgebreid genieten van culinaire gerechten en mooie wijnen. De echte fijnproever is hier met zijn of haar Dinerbon aan het juiste adres! Ze zijn gevestigd in een authentiek pand uit 1761, dus u kunt wel raden waaraan het restaurant haar naam aan te danken heeft. De zee, strand en bossen liggen op steenworp afstand van het Amelandse hotel en restaurant. Het is dus dé plek om even bij te komen na een dagje in de natuur! Betalen doet u eenvoudig en snel met uw Dinercheque.

Laat u zich graag culinair verassen? Dan bent u bij Restaurant 1761 aan het juiste adres. Op de kaart vindt u veel originele gerechten en smaakcombinaties. De chef verandert de menukaart regelmatig aan de hand van de seizoenen, zodat u keer op keer iets nieuws kunt proberen. Onder de voorgerechten vindt u bijvoorbeeld zacht gegaard buikspek met een crème van pompoen en vanille en een soep van Amelander mosterd met eilander droge worst. Met uw Dinerbon proeft u de heerlijke producten van het eiland! Onder de hoofdgerechten vindt u zowel vlees- en visgerechten als vegetarische opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een frittata met groenten, geserveerd op linzen met een saus van witte wijn?

Restaurant 1761 staat overigens ook bekend om haar met zorg samengestelde wijnarrangement. Bij ieder gerecht op de kaart wordt aangegeven welke wijn er het beste bij zal smaken. Natuurlijk mag u ook gewoon zelf uw favoriete wijn uitkiezen van de kaart! Geniet van een uitgebreid diner met uw Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen