Restaurant t Havenmantsje

Adres
Havenplein 1, 8861XA Harlingen
Telefoon
051 7858600
Nationale Dinerbon Harlingen Restaurant t Havenmantsje
Nationale Dinerbon Harlingen Restaurant t Havenmantsje
Nationale Dinerbon Harlingen Restaurant t Havenmantsje
Nationale Dinerbon Harlingen Restaurant t Havenmantsje

U bent van harte welkom om met uw Dinerbon te komen dineren bij Restaurant ’t Havenmantsje in de Friese havenstad Harlingen. Als u van culinaire gerechten, lokale producten en mooie wijnen houdt bent u hier aan het juiste adres! Het restaurant is gevestigd in het voormalige gerechtsgebouw met haar elegante uitstraling en kenmerkende klokkentoren. Als u met de boot arriveert, is Restaurant ’t Havenmantsje niet te missen! In ruil voor uw Dinercheque kunt u hier genieten van een uitgebreid diner. Ze zijn geopend van woensdag tot en met zondag en het wordt aangeraden om even te reserveren.

Bijzonder aan Restaurant ’t Havenmantsje is dat ze graag gebruik maken van lokale producten. De zee en de kwelders van de Waddenzee leveren unieke ingrediënten voor de speciale menu’s. Daarnaast biedt de omgeving achter de Waddendijk ook veel producten van topkwaliteit. Ervaar het zelf tijdens een diner met uw Dinerbon! Bestel bijvoorbeeld het ‘’Menu All-IN’’ voor een extra feestelijke ervaring. Dan krijgt u een indrukwekkende proeverij van zes gangen inclusief aperitief, bijpassend wijnarrangement, tafelwater, koffie en friandises. Heeft u bepaalde allergieën, dieetwensen of culinaire voorkeuren? Daar houdt het team van ’t Havenmantsje graag rekening mee. Eerbied voor de gast staat hier altijd centraal!

Vanaf de onlangs gebouwde serre of het ruime terras heeft u prachtig uitzicht over de haven. In de zomer is het hier een komen en gaan van boten en schepen. Alleen al hierdoor is een bezoekje aan ’t Havenmantsje de moeite waard! Kom dus gauw langs en vergeet uw Dinercheque niet.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen