Marhaba

Adres
Zuidkade 72, 9203 CP Drachten
Telefoon
0512 - 545450
Nationale Dinerbon Drachten Marhaba
Nationale Dinerbon Drachten Marhaba
Nationale Dinerbon Drachten Marhaba
Nationale Dinerbon Drachten Marhaba

In Drachten kunt u met uw Nationale Dinerbon genieten van Mediterrane en Midden-Oosterse gerechten bij Marhaba. Marhaba vertaalt zich letterlijk naar welkom. Bij Marhaba willen wij u dan ook een warm welkom heten. Bij Marhaba bereiden met passie en zorg de heerlijkste gerechten uit de regio’s rondom de Middellandse Zee en het Midden-Oosten. De ontspannen en knusse sfeer in ons restaurant sluiten hier perfect op aan. Wij hebben onlangs onze gevel verbouwd, en het resultaat is, al zeggen we zelf, erg mooi geworden. Kom met uw Nationale Dinerbon gezellig binnenwandelen bij ons en neem plaats in één van de knusse nisjes met een klein gezelschapje, of schuif door naar een iets grotere tafel met uw grotere entourage. Wij kunnen u hoe dan ook prima kwijt in ons restaurant. Met mooi weer kunt u zelf plaatsnemen op het terras in onze binnentuin!

De ambiance is belangrijk, maar het eten is nog een stuk belangrijker. Met de Nationale Dinerbon kunt u bij ons genieten van een reeks prachtige gerechten uit de streken om de Middellandse Zee heen. Het Midden-Oosten is uiteraard ook goed vertegenwoordigd op onze kaart. Geniet van heerlijke Griekse ‘Tzatziki’ of van Oosterse ‘Baba Gannoedsj’, de bekende auberginesalade. Zo kunt u veel verschillende smaken proberen bij Marhaba. Van Perzisch tot Egyptisch en van Grieks tot Turks. Bij Marhaba komen al deze unieke smaken samen op één plek en daar kunt u met de Nationale Dinerbon van meegenieten.

Komt u binnenkort dan een keer met uw Nationale Dinerbon bij ons op bezoek? Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in het mooie Marhaba!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen