Restaurant Taverne

Adres
Burgermeester J. Schipperkade 8, 8321EH Urk
Telefoon
0527-264687
Nationale Dinerbon Urk Restaurant Taverne
Nationale Dinerbon Urk Restaurant Taverne

Kent u Restaurant Taverne al? Dit is een gezellig restaurant in Urk waar jong en oud kunnen genieten van heerlijke gerechten én een prachtig uitzicht. Het terras aan de achterkant kijkt namelijk uit over de haven van Urk en het IJsselmeer. In de zomer kunt u hier naar hartenlust genieten van een heerlijke middag of avond uit. Sowieso kunt u hier altijd met uw Dinerbon terecht! Iedereen die van lekker eten en een ontspannen sfeer houdt, is van harte welkom. Ze zijn geopend op maandag tot en met zaterdag vanaf 12:00.

De menukaart van Restaurant Taverne wordt regelmatig aangepast aan het seizoen. Zo kunt u bij elk bezoek weer iets nieuws proberen! Met uw Dinercheque kunt u bijvoorbeeld het maandmenu van drie gangen bestellen. Dan heeft u steeds de keus uit vis of vlees. Wilt u varkenshaas brochette van de grill met salsasaus of een vistrio met gebakken slibtong, scholfilet en gegrilde zalm? Uiteraard kunt u ook gewoon zelf uw diner samenstellen aan de hand van de a la carte kaart. Hier vindt u heerlijke klassieke gerechten zoals varkenshaas, kogelbiefstuk en schnitzel met gebakken uien, champignons en spekjes. Bent u meer een visliefhebber? Ruil dan uw Dinerbon in voor een Urks visserspalet met een zalmmootje, scholfilet, slibtong, kabeljauw en gamba’s.

Bij Restaurant Taverne is echt van alles mogelijk met uw Dinercheque. Wat dacht u van een luxe high tea met uw vrienden of familie? Voor slechts €14,50 per persoon krijgt u diverse belegde minibroodjes, muffins, scones, slagroomsoesjes, kaassoesjes en bonbons. En thee/koffie natuurlijk!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen