Tajine

Adres
Kamp 4302, 8225HS Lelystad
Telefoon
06 48068742
Nationale Dinerbon Lelystad Tajine
Nationale Dinerbon Lelystad Tajine

Wist u dat u sinds kort in Lelystad met uw dinerbon de Marokkaanse keuken kunt gaan ontdekken? Met uw dinercheque bent u namelijk zeer welkom in restaurant Tajine, een bijzonder en gezellig Marokkaans restaurant dat is gelegen aan de Kamp 4302. Iedere dinsdag tot en met zondag bent u hier van harte welkom. In de middag tussen 13:00 en 17:00 voor een traditionele lunch en in de avond tussen 17:00 en 21:30 uur voor een uitgebreid en smaakvol diner. Het leuke is, dat u dit lekkers allemaal kunt komen proeven met uw dinercheque Twijfel dus niet te lang en kom het allerbeste van de Marokkaanse keuken ontdekken.

Op het menu staan veel verschillende traditionele gerechten. Zo kunt u bijvoorbeeld de avond beginnen met een lekkere soep harira van kikkererwten en linzen, of met een zeevruchten pastilla. Dit is een gerecht van filodeeg gevuld met kabeljauw, inktvis en garnalen. U kunt uw culinaire reis door de Marokkaanse keuken vervolgen met een tajine royale van kalfsvlees. Het vlees is gestoofd in pruimen, abrikozen, amandelen, ei en specerijen. Wilt u liever iets vegetarisch? Dan kunt u de vegetarische tajine proberen die wordt bereid met groenten. Na het eten kunt u met uw dinerbon de keuze maken voor een panache royal, dit is een shake die is bereid met avocado, banaan, amandelen, dadels, slagroom en jus d’orange of melk. Daarnaast kunt u een traditionele Marokkaanse high tea bestellen. Deze bestaat uit verse muntthee met verschillende zoete en hartige Marokkaanse lekkernijen.

Bent u benieuwd naar restaurant Tajine? Laat u dan niet langer weerhouden en breng met uw dinercheque een bezoek aan dit vrolijke en kleurrijke restaurant aan de Kamp.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen