Wei Ming

Adres
Het Ruim 23, 8251 EL Dronten
Telefoon
0321-314066
Nationale Dinerbon Dronten Wei Ming
Nationale Dinerbon Dronten Wei Ming
Nationale Dinerbon Dronten Wei Ming
Nationale Dinerbon Dronten Wei Ming

In het moderne winkelcentrum Suydersee in het centrum van Dronten kunt u heerlijk dineren bij restaurant Wei Ming. Als u van traditionele Chinese en Indiase gerechten houdt of als u in bent voor een oosters avontuur, bent u hier aan het goede adres! Ze accepteren overigens ook uw Dinercheque als betaalmiddel. Kom gezellig dineren met uw partner, gezin, vrienden of collega’s en beleef een avond om nooit te vergeten.

Bij Wei Ming kunt u een culinaire ontdekkingsreis maken langs de Chinese steden Peking, Shang Hai, Canton, Zsechuan en dan door naar Indonesië en zelfs Japan. Een leuke manier om allemaal verschillende gerechten te proeven is het All You Can Eat arrangement. Dit kunt u ook met uw Dinerbon bestellen! Dan kunt u 2,5 uur lang onbeperkt sushi, grillgerechten, Chinese en Indische specialiteiten, Dim Sum en desserts bestellen. Van maandag t/m donderdag is het € 20,90 per persoon, van vrijdag t/m zondag € 22,90. Een andere manier om van de oosterse keuken te genieten met uw Dinercheque is het keuzemenu van drie gangen. Bestel bijvoorbeeld als voorgerecht Wan Tan soep, een loempia of kip met satésaus. Onder de hoofgerechten vindt u allerlei klassiekers met o.a. ossenhaasreepjes, garnalen en eendenborstfilet.

Een bijzondere maaltijd beleeft u ook door het bestellen van één van de teppangerechten. Dan wordt uw stukje vlees of vis ter plekke aan uw tafel bereid op een hete plaat. Ze maken hier graag een echt spektakel van. Geniet met uw Dinercheque van een heerlijke maaltijd bij Wei Ming!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen