Moellies Proef de Aandacht

Adres
Havenplein 2, 8254 KJ Dronten
Telefoon
0321-336040
Nationale Dinerbon Dronten Moellies Proef de Aandacht
Nationale Dinerbon Dronten Moellies Proef de Aandacht
Nationale Dinerbon Dronten Moellies Proef de Aandacht
Nationale Dinerbon Dronten Moellies Proef de Aandacht

Als u in de buurt van Dronten woont, kent u café Moellies misschien al. U kunt hier nu ook met uw Dinerbon terecht! Deze gezellige eetgelegenheid is te vinden in winkelcentrum Suydersee aan het Havenplein en is dagelijks geopend tot 22:00. U bent van harte welkom om hier aan te schuiven voor een lekker hapje of drankje tijdens de lunch of het diner. Ook serveren ze heerlijke koffie en huisgemaakt gebak. Verse en lokale producten staan bij Moellies altijd centraal. Geniet van een heerlijke maaltijd in ruil voor uw Dinerbon!

Het motto van Moellies is ‘’Proef De Aandacht’’ en u zult snel genoeg merken waarom hiervoor gekozen is. De menukaart is met veel zorg samengesteld, de gerechten zijn altijd huisgemaakt en de bediening is enorm klantgericht. Ook koken ze zo mogelijk met veel lokale en biologische producten. Het mooie hiervan is dat de chef hierdoor producten kan gebruiken waarin geen E-nummers zijn verwerkt. Bovendien is het ook een steuntje in de rug voor de economie in Flevoland! Wilt u echt eens uitgebreid dineren met uw Dinercheque? Stel dan uw eigen driegangendiner samen bij Moellies. Onder de hoofdgerechten vindt u lekkernijen zoals varkenshaassaté, gerookte forel en gebakken kogelbiefstuk. Ook hebben ze een heerlijke pasta met knoflook, oesterzwammen en champignons. Eet smakelijk!

Moellies is ook een leuke plek om te gaan borrelen in ruil voor uw Dinercheque. Ze hebben een indrukwekkend bierassortiment met onder andere biertjes van de lokale brouwerij Praght. Ook hebben ze veel lekkere borrelhapjes zoals bitterballen en brie-flapjes met vijgenjam. De gezellige sfeer maakt het af. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen