Pallas Athene

Adres
Rembrandtweg 14, 1318 KR Almere
Telefoon
036-5232552
Nationale Dinerbon Almere Pallas Athene
Nationale Dinerbon Almere Pallas Athene
Nationale Dinerbon Almere Pallas Athene
Nationale Dinerbon Almere Pallas Athene

LET OP: uw cadeaukaart kan niet worden gebruikt in combinatie met lopende acties van het restaurant zelf.

Is Griekenland voor u te ver weg? Maar is het altijd al u wens geweest om het land te bezoeken? Niet getreurd, Griekenland is dichterbij dan u denkt! In Almere vindt u namelijk het Griekse familierestaurant Pallas Athena. Pallas Athena is sinds het ontstaan al een gezellig familierestaurant. Een restaurant voor de echte levensgenieters met een voorkeur voor de Griekse keuken. Kom een keer langs met uw dinercheque en ga op reis naar Griekenland.

Pallas Athena, de naam van het restaurant, maar ook de naam van de godin van de Hemel. Deze naam zegt veel over ons restaurant. Al onze gerechten in onze keuken worden klaargemaakt met heerlijke volmaakte maar voornamelijk pure goddelijke gerechten. Al onze gerechten komen tot hun recht omdat ze niet onnodig worden bewerkt.

De eigenaren hebben van oorsprong Grieks bloed door hun aderen stromen. Door hun Griekse bloed hebben ze kennis gemaakt met de echte authentieke Griekse keuken en de heerlijke producten die zijn oorsprong hebben in de vruchtbare grond van Griekenland. Het grootste deel van de ingrediënten die worden gebruikt in onze keuken hebben we selectief en met aandacht laten importeren uit Griekenland.

Op onze kaart kunt u kiezen uit een breed scala van heerlijke exclusieve en dagverse Griekse gerechten. Kom langs met uw dinercheque en laat u verrassen door onze gerechten bereid met de meest pure en unieke ingrediënten.

Komt u snel een keer langs om te genieten van het échte Griekenland? U bent meer dan welkom ook met uw dinercheque. Neem ook een kijkje op onze samengestelde wijnkaart!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen