U Parkhotel

Telefoon
053 4331366
Nationale Dinerbon Enschede U Parkhotel
Nationale Dinerbon Enschede U Parkhotel
Nationale Dinerbon Enschede U Parkhotel
Nationale Dinerbon Enschede U Parkhotel

Lekker eten en drinken begint al vóórdat uw bord of glas is gevuld. Het begint met de sfeer, die uitnodigt tot een ontspannen ontbijt/lunch, of een heerlijk avondje tafelen. De inrichting van zowel onze bar als ons restaurant is veelzijdig: verschillende stijlen, die samen precies kloppen. 
Dat geldt ook voor de menukaart (vlees, vis, vegetarisch), waarop u invloeden uit verschillende keukens vindt. Van Indiaas en Italiaans, tot Frans en Portugees. Volop variatie dus, zowel voor restaurant- als hotelgasten.
Als chef-kok is Sjors Riewald verantwoordelijk voor de dagverse inkoop. Zoals de (biologische) vis, vlees, groenten, kruiden, paddenstoelen, kazen en fruitsoorten, waar het à la carte menu uit bestaat. Onze kaart wisselt met de seizoenen mee. 
Het ontbijt is voedzaam en veelzijdig, met noten, zaden, bijzondere broodsoorten en romige yoghurts. Een goed begin van de dag!
Bij de lunch serveren we klassiekers (broodjes, soepen, ei-gerechten) en een afgeslankte versie van de dinerkaart; voor wie graag ’s middags een warme maaltijd geniet.
Bij het diner is veel mogelijk, ook als u een bepaalde dieetwens of allergie heeft. Als u dat bij uw reserveringen wilt aangeven, dan houden wij er rekening mee.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen