Brasserie Vrouwe Swedera

Adres
Westerstraat 84, 7963 BE Ruinen
Telefoon
0522 - 471224
Nationale Dinerbon Ruinen Brasserie Vrouwe Swedera
Nationale Dinerbon Ruinen Brasserie Vrouwe Swedera
Nationale Dinerbon Ruinen Brasserie Vrouwe Swedera

Kom genieten van een overnachting bij hotel De Stobbe. Hier hoeft u nooit met een lege maag naar bed want u kunt voor elke maaltijd terecht in het restaurant van het hotel, Brasserie Vrouwe Swedera. Hier kunt u aan tafel voor een snelle hap maar ook als u eens flink van leer wilt trekken voor een lange maaltijd. U kan het zo gek bedenken of het is mogelijk in dit gezellige etablissement. Ook met een dinerbon van Diner Cadeau bent u hier van harte welkom om een maaltijd van hoge kwaliteit te komen eten.

Het restaurant draagt de naam van de vrouw van een ridder, Jan de Derde, uit de veertiende eeuw, Vrouwe Swedera. Het personeel zal dan ook alles uit de kast trekken om u het gevoel te geven dat u zelf ook van adel bent. Als de vrouwe nog steeds zou leven dan zou ze waarschijnlijk regelmatig een vorkje mee prikken in dit gezellige restaurant.

Als u de kaart bestudeerd dan zal u ontdekken dat het restaurant voor ieder wat wils heeft. De specialiteit is een heerlijk stoofpotje. Mocht dit toch iets zijn dat u liever niet wilt dan is dat natuurlijk geen probleem, er is meer dan genoeg alternatief te bestellen. Bijvoorbeeld een dagschotel, die zoals de naam doet vermoeden, elke dag veranderd. Deze wordt elke dag klaargemaakt met dagverse producten zodat de duurzaamheid en kwaliteit gewaarborgd kan worden.

Boek snel een overnachting in dit bijzondere restaurant en laat u verleiden tot een ervaring die u nog lang zult heugen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen