Cuisinerie Mensinge

Adres
Mensingheweg 1, 9301 KA Roden
Telefoon
050-5013149
Nationale Dinerbon Roden Cuisinerie Mensinge
Nationale Dinerbon Roden Cuisinerie Mensinge
Nationale Dinerbon Roden Cuisinerie Mensinge
Nationale Dinerbon Roden Cuisinerie Mensinge

Bent u op zoek naar een bijzondere bestedingsmogelijkheid voor een dinerbon? Overweeg dan eens om een bezoek te brengen aan Cuisinerie Mensinge. Cuisinerie Mensinge is een biologisch restaurant dat zich bevindt aan de Mensingheweg 1 in Roden. De locatie van dit restaurant is echt verbluffend, want het bevindt zich in een prachtige vrijstaande villa. De villa is omringd door groen en heeft daardoor een zeer ontspannen sfeer. Voorin het pand bevindt zich de brasserie, waar u met uw dinercheque onder andere kunt genieten van een zeer uitgebreide high tea met ambachtelijk bereide biologische versnaperingen.

Dineren kan in de gerenoveerde stallen. Een zeer bijzondere locatie om uw dinerbon te besteden. Om het nog eens extra bijzonder te maken, bestelt u bij Cuisinerie Mensinge geen gerechten van een a la carte menu, maar laat u zich door de chef verassen met een zorgvuldig samengesteld meer gangen verassingsdiner. Het restaurant is aangesloten bij Euro-Toques, een Europees verbond van restaurants die werken met kwalitatief hoogwaardige producten en die op ambachtelijke wijze gerechten samenstellen. Voor u is dit een garantie voor de kwaliteit van het eten dat u bij Mensinge kunt verwachten. Biologisch, vers en het liefst uit de streek, daar streeft de chef naar bij vrijwel alle producten die hij gebruikt.

Lijkt Cuisinerie Mensinge een bijzonde plek waar u graag eens een kijkje zou willen nemen, dan kan dat nu door een plekje te reserveren in het restaurant. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinercheque mee te nemen, want daar kunt u aan het eind van een hopelijk geslaagde avond de rekening mee betalen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen