ZIZO eten & drinken

Adres
Steenwijkerstraatweg 10, 7942 HP Meppel
Telefoon
0522 251 753
Nationale Dinerbon Meppel ZIZO eten & drinken
Nationale Dinerbon Meppel ZIZO eten & drinken
Nationale Dinerbon Meppel ZIZO eten & drinken
Nationale Dinerbon Meppel ZIZO eten & drinken
Nationale Dinerbon Meppel ZIZO eten & drinken

Restaurant ZIZO is een sfeervol en ruim restaurant in Meppel waar u nu ook kunt dineren met uw Dinercheque. De gepassioneerde chefs bereiden alleen gerechten waar ze 100% achter staan. Dat wil zeggen: vers, van hoge kwaliteit en heel bijzonder! Een diner bij restaurant ZIZO is ideaal voor iedere gelegenheid. U kunt er heerlijk dineren met uw partner, gezin of vriendengroep. Ze hebben ook allerlei bijzondere arrangementen voor grote groepen. Neem eens een kijkje op de website en reserveer! Vergeet dan uw Dinercheque niet mee te nemen.

Bij Restaurant ZIZO komen de heerlijke geuren u al tegemoet als u het restaurant binnenloopt. De gerechten worden namelijk midden tussen de gasten bereid in de open keuken. Het restaurant staat onder buurtgenoten bekend om haar goede prijs-kwaliteit verhouding. Het luxe driegangendiner kunt u namelijk al bestellen vanaf €29,50. U kunt dit natuurlijk ook betalen met de Dinercheque! Op de menukaart staan een aantal klassieke gerechten met een eigentijdse twist. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere gestoofde kalfsschenkel, varkenshaassaté, roodbaarsfilet en zeetong. Ook aan de vegetariërs met Dinercheque wordt gedacht. Die kunnen onder andere een gegratineerde portobello met rode uit, spinazie en een compote van zoete ui bestellen. Bij Restaurant ZIZO geniet iedereen van een heerlijk diner!

Uw kinderen kunnen ook gezellig mee-eten met uw driegangendiner. Vooraf krijgen ze een lekker soepje of zalm, als hoofgerecht een kleine portie vis of vlees. Uiteraard mag een vrolijk kinderijsje toe ook niet ontbreken! Boek nu een tafel voor uw hele gezin bij ZIZO.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen