Het Huis met de Duivengaten

Adres
Alteveerstraat 1, 7906 CA Hoogeveen
Telefoon
0528 - 278266
Nationale Dinerbon Hoogeveen Het Huis met de Duivengaten
Nationale Dinerbon Hoogeveen Het Huis met de Duivengaten
Nationale Dinerbon Hoogeveen Het Huis met de Duivengaten
Nationale Dinerbon Hoogeveen Het Huis met de Duivengaten

Bij het Huis met de Duivengaten bent u altijd meer dan welkom om een dagje te komen buurten. U wordt hier dan met open armen ontvangen terwijl u een heerlijk bakje ambachtelijke koffie aan het drinken bent, een gebakje aan het eten, een welverdiende borrel aan het drinken, een heerlijk diner aan het eten of zelfs terwijl u betaalt met een dinerbon van Diner Cadeau.

Waar u ook uw tijd aan besteed bij Het Huis met de Duivengaten, het personeel zal alles uit de kast trekken om het zo aangenaam mogelijk voor u te maken. Om u nog meer te behagen hebben ze bijvoorbeeld ook meer arrangementen voor u bedacht, de High Three’s. Dit is de heilige drie eenheid van bourgondisch genieten. De eerste van de drie is de High Tea. De alom bekende Engelse manier om uw middag te besteden. Met heerlijke theeën en een grote hoeveelheid zoetigheid in de vorm van gebak. Een echte traktatie. De tweede van de ‘afternoon delights’ is de High Wine. Een middag traktatie die meer richting Frankrijk gaat. Heerlijke wijnen met luxe hapjes die perfect aansluiten op de smaak van de wijnen. En de laatste, maar zeker niet de minste, is de High Beer. Voor echte mannen maar natuurlijk niet beperkt tot mannen. Drie bijzondere speciaal bieren, waaronder eentje uit de omgeving, en wederom iets te knabbelen dat aansluit op de smaken van de bieren. Het is een Duitse activiteit, lekker genieten.

Als u geen keus kan maken tussen deze traktaties dan kunt u natuurlijk ook gewoon kiezen voor een à la carte menu. Daar doen ze bij Huis met de Duivengaten absoluut niet moeilijk over. Trouwens, over de dinerbon van Diner Cadeau doen ze ook niet moeilijk.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen