De Herberg

Adres
Hoogeveenseweg 27, 7934 TD Fluitenberg
Telefoon
0528 - 22 07 30
Nationale Dinerbon Fluitenberg De Herberg
Nationale Dinerbon Fluitenberg De Herberg
Nationale Dinerbon Fluitenberg De Herberg
Nationale Dinerbon Fluitenberg De Herberg

De Herberg is een gezellige eet- en drinkgelegenheid in het Drentse plaatsje Fluitenberg. Het is de perfecte locatie als u behoefte heeft aan een dag of weekend weg in de natuur. Zowel hotelgasten als mensen van buitenaf zijn welkom voor een heerlijk diner. Neem ook gerust uw Dinercheque mee, want die accepteren ze als geldig betaalmiddel. Bij De Herberg bieden ze u het totaalplaatje: oprechte gastvrijheid, aandacht voor de gast en uiteraard de heerlijkste gerechten en bijpassende wijnen. Kom gauw langs en geniet van een onvergetelijke avond uit met uw Dinercheque!

Eigenaren Herco en Cynthia nemen u mee in hun bijzondere wereld met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen van over de hele wereld. Neem plaats in het knus ingerichte restaurant en geniet van het allerbeste dat deze horecadieren te bieden hebben. De keuken van De Herberg kan het beste omschreven worden als klassiek met een moderne twist. Opvallend is dat ze niet werken met een vaste dinerkaart. Met uw Dinercheque kunt u een verassingsmenu van drie, vier, vijf of zeven gangen bestellen. Chef-kok Herco laat dan zijn creativiteit op de volle loop en werkt daarbij uitsluitend met de producten die er momenteel op de markt zijn. Zo krijgt u altijd gerechten met de heerlijkste ingrediënten van het seizoen en uit de regio.

Naast de verassingsmenu’s bieden ze bij De Herberg ook ‘’De Keuken van Arragon’’ arrangementen aan. Dit is een bijzondere manier om uw Dinercheque te verzilveren! Dit arrangement bestaat uit meerdere gangen, een aperitief, bijpassende wijnen, mineraalwater en koffie met zoetigheden. Iedereen die van uitgebreid tafelen houdt, is hier aan het juiste adres!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen