Restaurant de Bongerd

Adres
Markt 13, 5954 BH Beesel
Telefoon
077 - 4762170
Nationale Dinerbon Beesel Restaurant de Bongerd
Nationale Dinerbon Beesel Restaurant de Bongerd
Nationale Dinerbon Beesel Restaurant de Bongerd

Houdt u van lekker eten en veel variatie? Dan kunt u nu met uw dinerbon terecht bij Herberg Brasserie de Bongerd! Deze Brasserie is gevestigd aan de Markt in Beesel. Het is een Brasserie die geschikt is voor jong en oud. Het heeft een moderne en sierlijke inrichting en straalt veel rust uit. Zo zult u heerlijk kunnen eten in een aangename omgeving. Het team van de Brasserie staat elk moment voor u klaar om u met al uw vragen en wensen te helpen. Heel fijn!

In de keuken maken de koks de heerlijkste gerechten klaar voor zowel de lunch als het diner. De koks werken dagelijks zoveel mogelijk met dagverse streekproducten. Op deze manier smaken de gerechten niet alleen super, maar zijn ze ook nog eens van een hoge kwaliteit! Voor zowel de lunch als het diner krijgt u veel keuzes voor uw dinercheque. Zo krijgt u voor de lunch onder andere stokbroodjes, warme gerechten, tosti’s, bittergarnituur en pannenkoeken. U kunt ook een kleine variant aan gerechten van de diner menukaart krijgen. Voor het diner heeft u de keuze uit vele soorten gerechten van de voorgerechten, soepen, visgerechten, vleesgerechten, vegetarische gerechten, pasta’s en nagerechten. Voor de allerkleinste is er ook een kindermenu aanwezig, op deze manier heeft iedereen zeker iets lekkers te eten!

Heeft u zin in een lekkere lunch? Dan kunt u dagelijks langskomen van 12:00 uur tot 17:00 uur. Komt u liever voor een diner? Dan kunt u dagelijks langskomen van 18:00 uur tot 22:00 uur. Vergeet bij uw bezoek zeker uw dinerbon of dinercheque niet mee te nemen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen